Delicatesse winkel

In onze delicatesse winkel vindt u een prachtig aanbod aan onder meer noten, wijnen en chocolade. U kunt zowel in onze fysieke delicatesse winkel terecht in ‘s Gravenzande, u kunt uw boodschappen ook prima online via onze webshop doen. Zo maken wij het u wel heel erg gemakkelijk, en dat is precies wat we ook willen.
Advies nodig?

Delicatesse winkel

Ook voor de meest luxe chocolade


Wat zeker is, is dat u in onze delicatesse winkel alleen de lekkerste producten vindt, ongeacht of u online shopt of een bezoek brengt aan onze winkel in ‘s Gravenzande. De lekkerste online noten bestellen? Dat doet u bij ons, zoals dat ook geldt voor wijnen en chocolade. Ook bent u bij ons aan het enige juiste adres als het gaat om cadeaupakketten en speciaal bier.
Bekijk onze webshop

Check ook ons aanbod wijnen


Een bezoek aan zowel de online shop als de fysieke winkel is zeer de moeite waard. Wat dacht u van bijvoorbeeld Israëlische wijn? Wat dacht u van de luxe chocolade en de meest verse noten? Wij bieden het allemaal, zoals we ook steeds een passende wijn aan kunnen bieden. Zeker ons aanbod wijnen uit Israël, Frankrijk en Italië is alleszins de moeite waard. Wilt u iets bijzonders weggeven? Kies dan voor een cadeaupakket, een pakket dat u op maat samen kunt stellen. Voor elke gelegenheid is een geschikte wijn beschikbaar en zo geeft u altijd een passend cadeaupakket weg.

Bekend om ons enorme aanbod noten


We staan als delicatesse winkel ook bekend om ons aanbod noten. Online noten bestellen is dan ook een optie waarvan steeds meer mensen gebruikmaken. Logisch, want het aanbod noten mag er echt zijn. We kunnen u ongebrande noten bieden, notenstukjes en notenmixen, zoals we u ook kunnen trakteren op alleen de beste gebrande noten, walnoten, pinda’s en borrelnoten. En daarmee hebben we nog lang niet alles benoemd.

Breng een bezoek aan de online shop of de fysieke delicatesse winkel in ‘s Gravenzande

Het is gewoon erg de moeite waard om eens een bezoek aan onze online webshop te brengen of eens een bezoek aan ‘s Gravenzande te brengen. Dan pas weet u wat we u allemaal te bieden hebben. U zult versteld staan, ook al door de zeer betaalbare prijzen. Daardoor wordt boodschappen doen bij ons nog interessanter en aantrekkelijker. Koopt u uw delicatessen bij ons, dan koopt u simpelweg het beste wat er op de markt beschikbaar is.

Neem contact op